tirsdag den 30. april 2013

60 minutters katte video


Don't judge, men har lige brugt en time på at se en katte video på YouTube. Og nej, videoen kan ikke anbefales, medmindre man virkelig keder sig.

Der er så en del katte videoer hvor ejerne bare har stået og grinet af at deres katte har slået sig eller af sure. Og i stedet for at hjælpe katten, tager de da straks deres mobil(e.l.) frem for at filme. Mennesker er nu altså lidt sære efter min mening.

søndag den 28. april 2013

I love IKEA!


Den sang er bare sååå god! Charlene og Darrens stemmer matcher bare så godt! Elsker dem!

Har virkelig trukket det ud længe nu, og jo mere jeg trækker det ud, jo mere bliver jeg jo bare irriteret på mig selv: Jeg har brug for at rydde op på mit værelse. Altså sådan rigtig rydde op. Du ved, sådan en vaske ægte "forårs-rengøring".
Har nemlig en plan om at ommøblere mit værelse, og for at kunne gøre det, så skal der jo gøres rent fra top til tå og ryddes op i ALT... Det bliver da et rent helvede.
Og nu tænker du sikkert: "Jamen gør pigebarnet da aldrig rent, siden at hun sige"gøres rent fra top til tå"?"
Og jo, jeg gør rent mindst en gang om ugen, ellers er det da skide ulækkert. Når jeg skrev "gøres rent fra top til tå", mener jeg jo bare at jeg skal ud i alle kroge, for har en del møbler som jo står i vejen, så der er jo sikkert nogle steder som jeg nok ikke har fået gjort så godt rent som andre steder.

Har lagt en del planer om hvilke møbler der skal ud, og hvad jeg regner med at jeg skal købe. tænker nemlig på at sælge min sofa, da den fylder for meget i forhold til hvor lidt jeg egentlig bruger den. Men til gengæld så er den jo pæn at se på. En til to af mine reoler skal nok også ryge ud, regner med at min søster nok gerne vil "adoptere" en reol eller to. Tøsen inde ved siden af mangler vel møbler alligevel.
Har faktisk tænkt mig på et tidspunkt at tage i IKEA og købe et natbord eller noget, det vil sikkert se fedt ud ved min seng. Og måske et tæppe. Ja, et tæppe vil helt sikkert se flot ud!

Elsker virkelig IKEA!
^Billede fra Google.

fredag den 26. april 2013

Hals og hoved i ét

Twittede omkring det her for en uge eller to siden, og kom så i tanke om at det kunne da godt være at der er nogle blog-læsere der kunne se det sjove i det.

Så nemlig et eller andet random TV-program om det med en ghetto tror jeg nok. Anyway, der var så en dame der blev interviewet omkring emnet, og som en Doctor Who fan kan man straks se en lighed!

^Billede fra Google.
Til venstre ser I hende damen fra det der program jeg så i TVet. Til højre ser I en Sontaran fra Doctor Who. Come on, der er da noget af en lighed mellem de to!


Anyway. Har hørt at der kommer regeneration her til November eller noget. Du ved, når at der er 50 års jubilæum, d. 10ende Doktor skulle også komme forbi til den tid. Men seriøst, Matt Smith har jo gjort det fantastisk, og ved godt at det lyder lidt pessimistisk men tror at jeg kommer til at være meget kritisk overfor den kommende Doktor. Jeg mener, nr. 9: for seriøs. nr. 10: genial, men ikke über genial. nr. 11: BEST DOCTOR EVER! Giver dog nok den tolvte en chance, men hvis han (eller måske hun? hvem ved.) ikke lever op til mine forventninger, så holder jeg sgu nok en pause fra serien.





torsdag den 25. april 2013

Les Misérables

Får godt nok først blogget om det nu, men hellere sent end aldrig.
I går var jeg så i Aarhus med en ven som jeg vel har kendt i tre års tid eller noget... måske fire år?

Anyway, vi havde aftalt at tage ind og se Les Misérables og kigge lidt i butikker for:

1. Har kun hørt godt om både stykket og filmen Les Mis.
2. Har altid brug for nyt tøj.

^Billede fra Google.
 Okay så Les Mis er seriøst genial! Har altid elsket sangene, og elsker dem bare mere efter at have set filmen! Den film kan klart anbefales til alle jer som ikke har fået den set. Forstår ikke engang hvorfor at jeg ikke har fået set den noget før?
Og ja, det er en tudefilm. Seriøst da Éponine døde (og nej det er ikke rigtig en spoiler, da man endten ved det på forhånd eller kan regne det ud med det samme) tudede jeg for vildt. Hun og Marius var da hundrede gange bedre sammen end Cosette og Marius

^Billede fra Google.


Til min store glæde gjorde Helena Bonham Carter et formidabelt job i rollen som Madame Thénardier. Men helt ærligt, kan man forvente andet? Kvinden er jo genial! Men mørkt hår klæder hende nu stadig bedre end lyst...


Samler også på biografbilletter af film jeg har været ude og se, så selvfølgelig kommer der et nyt trofæ op på spejlet! (hænger dem alle op på mit spejl. spørg mig ikke hvorfor.)




 Har haft en masse gavekort som jeg bare ikke 
har fået brugt, du ved, nogle fra fødseldage og 
juleaften. Så derfor tænkte jeg at det da kunne 
være smart lige at smutte ind i H&M og Matas 
og få brugt lidt penge.



Så fra H&M blev det til en mønstret cardigan, en blå/karrygul cardigan, en stribet trøje og en stribet ærmeløs t-shirt.




























Here you go, lidt flere billeder af tøjet.











































Og så lige fra Matas:
En Maybelline mascara, en Avril Lavigne parfume og lidt pudder fra Rimmel.
Lidt ekstra fra H&M:
En sort og en gennemsigtig neglelak.

Honey Boo Boo og mande-mave

Okay, okay, indrømmet: Honey Boo Boo is my soul animal! -eller noget der vel minder om. Hun er i hvert fald underholdende!... og små-fed...

Så så denne gif på nettet:














Og senere fandt jeg så denne:


Og helt ærligt, ligheden er jo så stor! måske bortset fra baggrunden, deres beklædning og deres kropbehåring  men tror sgu nok at Honey Boo Boo en dag får sig en behåret mande-mave. Alt den energidrik må da have bivirkninger, right?

Og så lige en lille "treat" til jer, nu når at jeg ikke har fået blogget i så lang tid:


onsdag den 24. april 2013

Lægen er ikke nødvendig

Okay har ikke blogget siden fredag eller noget, regner med at man nok godt kan regne ud hvorfor: var syg.

Har virkelig bare ligger i min seng nonstop og sovet! F*CK FEBER!

Er dog virkelig glad for at jeg ikke skal til lægen, da det viste sig bare at være en omgang influenza.

Det eneste jeg har lavet ud over at sove har været at læse, se Cats, Moulin Rouge, Kanal 4 og 5 og så selvfølgelig en masse Harry Potter.
For helt ærligt, det eneste der kan få mig til at få det bedre når jeg er syg, er en masse Harry Potter. Om det så er bøger, film, spil eller andet, er helt ligemeget, bare det er Harry Potter.

Så here, enjoy lidt Harry Potter gifs:






fredag den 19. april 2013

Nyseri der bare ikke stopper

^Billede fra Google. Here ya' go, syntes lige at I kunne hygge jer med et billede af en mand med noget snot-papir.
 Okay, ikke for at lyde "whiny", men har det virkelig bare af l-o-r-t!
Nyser konstant, har halsbrænd, kan ikke synke mad og vand, hoster, halsen er lidt hævet, hoppende feber osv! Har godt nok haft en lidt hoppende feber i 1½ uge eller noget, men har virkelig fået det dårligt nu!

^Billede fra Google. 
Har det nemlig altid sådan her lige præcis omkring April måned. Derfor blev jeg sidste år testet for høfeber overfor Birketræer, da de dage hvor at jeg havde det værst (sidste år), var da der var mange af de der frøer fra birketræer i luften.
Vi fandt så ud af at jeg ikke havde høfeber overfor det, heldigvis!

^Billede fra Google.
Det startede egentlig med at jeg fik konstateret astma for 1½ år siden. Lægen fandt ud af at jeg er født med astma, og mente faktisk også at det var noget underligt at det ikke var blevet opdaget før, da jeg manglede 3 liter luft i mine lunger (i normale lunger er der 6 liter, så mine lunger svarer til et sæt gamle rygerlunger. "fedt".)
Anyway, vi fandt ud af at hvis jeg ikke fik medicin mindst to gange om dagen, så ville jeg blive syg selv samme dag. (det fandt jeg så ud af på den "hårde" måde(blev syg)). Det kom egentlig heller ikke bag på os, da jeg (før jeg fik konstateret astma og blev sat på medicin) var syg i 2 uger hver måned(tog dog syg i skole for ikke at komme for meget bagud).

^Billede fra Google.  Den slags inhalator jeg bruger ("turbuhaler")
I sidste weekend fandt jeg ud af at der vidst var en dag, hvor at jeg ikke havde fået medicin fordi at jeg var løbet tør. Så, har på fornemmelsen at jeg nok er lidt ekstra syg pga. det. Øv.

^Billede fra Google.
Nu mener min moder (lyder fornemt, hva?) at jeg skal til læge igen hvis det ikke hurtigt bliver bedre. Og seriøst, dét orker jeg bare ikke. Med de halsproblemer jeg har lige nu, vil lægen nok stikke en af de der "is-pinde" ned i min hals og bede mig om at sige "Aahhh...", og det er virkelig bare ubehageligt! De putter altid pinden så langt bag i ens mund at man er ved at brække sig ud over dem... det får man faktisk også lyst til nogle gange...


Tror faktisk bare at det var det... Altså, jeg skulle vel have et eller andet at skrive om, og var ligesom tom for idéer, så...

torsdag den 18. april 2013

En nuttet én


Ved godt at det nok er liiidt sent at blogge om det her, men som man siger: "Hellere sent end aldrig!"
Så nu bliver der lige kort blogget om en lille Mads (min part).

Jo ser du, i lørdags var jeg ude ved den lille pony, og han havde åbenbart fået et sår ved siden af munden. Såret var stort (ikke alvorligt stort, men heller ikke en lille skramme).
Såret blev så renset med noget vand og fik senere noget "Blue Hors mug- og sårsalve" på.
Da han fik renset såret(som som sagtsad ved siden af munden), så den søde lille Madse-dyr fandt hurtigt ud af at vandet kunne drikkes.

Var ude ved ham i dag, og ja, såret ser MEGET bedre ud, så det er rigtig godt (:

onsdag den 17. april 2013

Sakse søstre og fancyness

Har virkelig ingen anelse om hvad i alverden jeg skal blogge om. Overvejede lidt lockout, men helt ærligt, det emne er virkelig kedeligt at skrive om! Jeg mener, alle skriver jo om det pt. Plus begge mine forældre arbejder indenfor alt det der pædagog/skole/WHATEVER, så er godt træt af at høre om det.
Derfor tænkte jeg at jeg da ligeså godt kunne blogge om noget der er så mega fedt at ordet "fedt" ikke er fedt nok!

Yes people, I har gættet rigtigt (eller ej?): Scissor Sisters!

Okay, ved godt at det er sådan et lidt... "gay-band". Men søde ven, de har stil!




Og så lige til jer som evt. kan genkende dem fra to andre rimelig kendte videoer ;)
Til "Glee"-videoen: I know, I know, nu tænker du sikkert: "Hvorfor er der så mange menneske fra The Capitol(Hunger Games reference)?" But don't you worry, "Glee" og "Hunger Games" bliver helt sikkert ikke til én film/serie/saga! Medmindre du selvfølgelig finder en eller anden underlig fanfiction som er en crossover af "Glee" og "Hunger Games"... Geez, hvilken "gleek"(Glee-fan) har lige hjertet til at dræbe en bunke af dem fra "Glee"?
^Wow der blev skrevet "Glee" mange gange i den klump tekst!

Til animé-videoen: Okay, ja, den er sær. Men den er altså ret komisk hvis man har set nogen af de film/serier der er med i! Og som du kan se sidst i videoen, så er det ikke kun baseret på manga/animé figurer, der er jo også lidt "Harry Potter" i, så alle burde vel kunne genkende mindst én fra videoen. Men indrøm det dog, den er genial!

søndag den 14. april 2013

Struck by Lightning


WARNING: Der er spoilers om filmen "Struck by Lightning" i teksten!

Okay, først havde jeg det lidt dårligt med det jeg har gjort. Tjo ser du, jeg har bare SÅ længe ville se "Struck by Lightning", men den er ikke så nem at finde i Danmark, og gider bare ikke til at købe over nettet(er så doven). Tænkte lidt på at købe den over iTunes, men så var jeg jo ligesom også for doven til det. Så endte med at finde mig selv inde på google hvor jeg søgte efter et sted at se filmen. Og ja, havde det i starten ret dårligt med at skulle se den gratis/ulovligt, da jeg jo ved hvor meget arbejde den dejlige Chris Colfer har lagt i først at skrive bogen og derefter filmatisere den, hvor at han ovenikøbet spillede hovedrollen som Carson Phillips. Anyway, efter at have set filmen (op til flere gange) har jeg det dog ikke dårligt med at jeg så den gratis, for seriøst, den film er allerede en af mine yndlings film! 
Nå men altså, "Struck by Lightning" er en film som handler om en ung fyr ved navn Carson Phillips. Filmen starter faktisk med at han bliver ramt og dør af et lyn på hans skoles parkeringsplads. Allerede fra starten kan man mærke hans sarkasme og utrolig gode humor, for slet ikke at snakke om hans meget sigende udtalelser om den verden vi lever i.
En gif fra et klip fra filmen hvor Carson siger "Cattles, cattles, cattles, cattles!" mens han  maser sig forbi de andre high school elever
Efter at man har set Carson dø, ser man en periode af hans liv fra før hans død, og hvordan han endte det sted hvor at han døde. 
Den unge Carson har store drømme, drømme om at blive journalist for "The New Yorker" (avis). 
 
For at kunne det skal han først ind på et bestemt college. Carson er allerede formand for "The Writers Club" og "The School Newspaper" på den high school han går på, men ungerådgiveren på Clover high fortæller ham at for at søge ind på det universitet, bliver han nød til at indsende noget andet end noget som en af de aviser han laver til skolen(som ingen alligevel gider at læse). 
Han får så at vide  hvilke muligheder han har, og ud fra det vælger han at lave et "Literally magazine". Det kræver først om fremmest utrolig mange penge og folk der vil hjælpe ham med at skrive det. Pengene er ikke rigtig noget problem, da han går på kompromis med sin mor: Hun giver ham pengene til det, og han tager piller mod depression. Problemet er at der er ingen der gider at melde sig til det.
Dog er Carson langt fra dum, og han er meget observerende, så ham og hans bedste og faktisk eneste ven Malerie Baggs beslutter sig for at blackmaile en bunke mennesker.


^Den blonde pige er Melarie Baggs

Det er ikke noget problem for de to at blackmaile folk, så de får hurtigt gang i bladet.
Udover hans skoleliv, så har Carson også et meget stresset liv derhjemme. Hans mor er på diverse piller og hans ser sin far utroligt sjældent.
En dag får han så et opkald fra sin far om at han skal giftes, og at hans forlovede gerne vil møde Carson. Det ender dog med at Carson smutter under deres middag pga. sin far.

Som ved alle high schools er der selvfølgelig et bøssepar. For helt ærligt hvem har ikke set "Glee"? (Og hvis man har set "Struck by Lightning" har man helt sikkert set og elsket "Glee"!)
Utroligt nok virker Chris Colfer utrolig hetero i "Struck by Lightning", hvilket nok kom lidt bag på de fleste, da Chris Colfer er meget... flamboyant i sin rolle som Kurt Hummel i serien "Glee".

Bøsseparret i "Struck by Lightning"
Chris Colfer efter at have spillet et lig der har ligget på en parkeringsplads i tre dage
Ikke nok med at filmen er utrolig god og spændende, og ikke mindst humoristisk, så er den meget inspirerende!

             
Og sidst men ikke mindst, så er alle Colfer-fans jo helt vilde med filmen(og bogen), så selvfølgelig har Chris fået nogle gaver fra fans. som feks. denne trøje til hans kat Brian... Den kat har en helt hær af fans. No shit.

Wow, jeg har fået lagt mange gifs og billeder ind i ét indlæg.
Anyway, ta' at se filmen, den kan klart anbefales!!

OBS: alle billederne har jeg fundet på Google

Franske film og farver

^Billede fra Google. Filmen "Blå" fra en fransk film trilogi 
Her i sidste uge eller noget (Ja, I know, er lidt doven efter som jeg først skriver om det nu.) sad jeg med min mor inde i stuen og så film. Min far har åbenbart fået en underlig vane med at købe dårlige film (dårlige efter min mening), så vi satte os ned for at finde ud af om en tilfældig film var god.

Vi fandt så på at se "Blå" som er en ud af tre franske film i en film trilogi. I trilogien består filmene af tre farver, som de jo er opkaldt efter: "Blå", "Hvid" og "Rød". Ligesom det franske flag.

^Billede fra Google. Trilogien af Krzysztof Kieslowski


Vi fandt så ud af at hver films handling er baseret på farven den er opkaldt efter.
Har dog endnu ikke set "Hvid" og "Rød", men min mor og jeg kunne ligesom regne ud at de nok var på samme måde.

Farven blå i filmen "Blå" symboliserer sorg. I starten af filmen da damens mand og barn lige er død, kan man se mange blå farver overalt, og hver gang at hun er ude at svømme (hun svømmer når at hun er ked af det) er der selvfølgelig også rigtig mange blå farver. Men jo længere man kommer hen i filmen, jo færre blå farver stødder man på, og jo mindre trist bliver hende den franske trunte.

Regner med at "Rød" nok handler om vrede eller kærlighed, mens "Hvid" højst sandsynligt handler om renlighed, uskyld e.l.

Ups, var det min fejl?

Har vidst lavet en lille bummert. Har undervurderet fugten. Og overvurderet både min taske, mine høretelefoner OG min iPhone oplader. Øv.

Jo, ser du, jeg havde min oplader og mine høretelefoner liggende i min taske for nogle dage siden, og det har jeg egentlig så ofte, men jeg tror vidst at der var meget fugt den dag. For min oplader virker ikke mere og mine høretelefoners lyd er værre end de billigste i Tiger!

Og angående opladeren, så har jeg skam en iPad oplader, så det er ikke fordi at jeg har problemer med at oplade mine ting. Heldigvis!

^Billede fra Google. Den model høretelefoner der er crashed

Har selvfølgelig også nogle andre høretelefoner, de er dog utroligt store! Så det er jo ikke fordi at de er nemme at have med rundt omkring. Men på den anden side er lyden helt fantastisk!
Har endda haft dem i snart fire år eller noget, og de er ligeså gode som da jeg købte dem.

Det er et sæt store hørebøffer fra SkullCandy, købt i StereoStudio. De kostede vidst omkring de 600 godt og vel. Og jeg har godt nok også fået meget for pengene!
Altså ja, man kan sagtens købe nogen der er meget dyrere, og ja, 600kr for at høre musik, det er vel heller ikke heeelt billigt, men de har en utrolig god lyd og bas!
Men størrelsen kan godt nok være noget af et minus.

^Billede fra Google. Den model fra SkullCandy som jeg har

Har dog overvejet lidt at købe nogle mindre SkullCandy høretelefoner, da jeg jo kun har gode erfaringer med mærket. Så har tænkt lidt på nogle små SkullCandy Rasta. (Rasta = Bob Marley farver)

Ellers ender jeg vel nok bare med at købe nogen magen til dem der fulgte med min 4s.