onsdag den 31. juli 2013

Uhygge

Sad på FaceBook før at jeg skulle sove i går aftes for at chatte med et par venner.

Og pludselig får jeg så sendt et link. Klikker selvfølgelig på linket.
Og så kom det her hæslige billede op:


Var så skræmt at jeg begyndte at græde. Nej, helt seriøst, jeg græd. Sådan med tårer og hulken og det hele.

Og som I nok kan gætte, sov jeg dårligt den nat.

Sorry hvis I også er blevet skræmte.

mandag den 29. juli 2013

En undskyldning

So sorry at jeg ikke har blogget i de sidste få dage, skal nok tage mig lidt sammen... eller kan da prøve.

Men der er bare ikke rigtigt sket noget i de sidste par dage så der er ligesom ikke så meget at blogge om. Øvs.
Og har brugt en del tid på at læse og twitter, så...

Men kan da fortælle at jeg var i Aarhus igen i dag og fik så købt Les Misérables på DVD. Så dejligt endelig at kunne se den igen! (Og tude over den igen.)

Helt ærligt, så er der faktisk ikke mere at fortælle. Sorry.

torsdag den 25. juli 2013

PacMan


Da jeg fik min iPhone 4S her sidste Oktober, fik jeg også et cover.

Et meget grimt cover.

Men fik det cover fordi at mine forældre er vildt overbeskyttende og ville ikke have at jeg smadrede min daværende nye mobil (så ny er den jo nemlig heller ikke mere.)

Det cover jeg fik dengang var stort, gult grønt og var sådan et klap-sammen-cover. du ved, sådan at hvis du taber mobilen vil den uanset hvad lande på coveret og sådan at den er umulig at holde på en behagelig måde. Og sådan at den er umulig at tage billeder med.
Sådan et cover havde jeg dengang.

Og sådan et cover kan kun anbefales til folk der tit smadrer deres mobil!

Jeg har faktisk aldrig tabt en mobil sådan at den er gået i stykker. Har selvfølgelig haft mobiler der er gået i stykker men aldrig pga. mig. Plejer nemlig ikke sådan at tabe ting som mobiler.(havde tænkt mig at skrive "elektronik" i stedet for "mobiler", men taber tit min fjernbejtening så...(men det skal der vel også være plads til!))

Havde så for ca. to uger siden aftalt med min far at jeg godt måtte få et nyt cover efter eget valg. (mit gamle cover var nemlig gået i stykker. "Ups".) Betingelserne var så bare at jeg selv skulle betale hvis min mobil gik i stykker eller hvis jeg skulle købe en ny mobil.


Var så ude i Aarhus i går og smuttede da selvfølgelig ind i GameStop (elsker den butik!)

Havde egentlig regnet med at købe en af disse to covers:

 Men dem de havde tilbage var kun til iPhone 5, og dét går bare ikke lige nu når at jeg "kun" har en 4S. Øv.

MEN, så er det jo godt at de alligevel havde nogle fede covers til 4S!
-Og det var så dér at jeg fandt noget så dejligt som et PacMan cover!

Og ikke nok med det, så fik jeg en gratis Tintin nøglering (med Tintin er Terry) henne ved kassen da jeg købte coveret. Elsker GameStop. Det kan godt være at deres nye spil derinde ikke er helt billige og sådan, men de har nu stadig nogle ret fede ting!

At klippe "Øen"

Jeg har aldrig klippet andre menneskers hår før i går. Har selvfølgelig prøvet at klippe mit eget, ikke fordi at det blev særlig pænt, men det er da langt billigere end at tage til frisøren!

Havde lovet en af mine venner at jeg nok skulle klippe ham, så fik det så gjort i går.
Vi havde surfet lidt rundt på nettet i håb om at finde en frisure som ikke ville være for svær at klippe og som også ville klæde ham sådan cirka.

Vi fandt, som I nok har regnet ud, frem til at jeg da skulle klippe "Øen". Du ved, de frisure hvor at der er hår oppe øverst og ikke noget i siderne som sådan. Man kan vel sige at den frisure er det modsatte af "Munke-hår".

Personligt syntes jeg selv at "Øen" er en utrolig køn frisure. Den er stilet men ikke for fin, da den jo kan gå til enhver stil man har!




Og samtidig så er frisuren uni-sex. Dvs. begge køn kan bære frisuren uden at man ligner det modsatte køn for meget.


Bare se på Miley Cyrus feks.! Før havde hun jo langt, pænt, mørkt hår. Og nu har hun fået klippet en lang-hårs-version af "Øen".


Utroligt nok klæder det hende faktisk O.K., men hvis I spørger mig burde hun nok gro sit hår ud igen da hun minder lidt for meget om P!NK med den frisure.


Men det er jo ikke kun piger der får den lidt længere version af "Øen". Jedward er jo specielt kendt for deres utrolig specielle hår! ...Og Eurovision!♥
Deres hår er jo så højt som højt kan være. 
Men som man siger: "The higher the hair, the closer to God."

Men som I nok kan regne ud sætter de jo ikke deres hår højt hver evig eneste dag, men så er det jo også heldigt at selv en hængende version af "Øen" klæder dem!
-Det ville godt nok også være ærgerligt hvis det ikke gjorde.




Helt ærligt, så tænker jeg tit over hvordan de får deres hår til at sidde sådan. 




Jeg ved da godt at det nok er en eller anden fancy frisør som sætter deres hår, men hvilke produkter bruger de lige?

Jeg mener, de har vel flere ting i deres hår end Chris Colfer får når at han er på settet som Kurt Hummel! (Kurt Hummel ses til højre)


Og det er lige før at jeg tør sige at de har flere hårprodukter i deres hår end Darren Criss har gelé i håret når at han spiller rollen som Blaine Anderson!
(Blaine Anderson ses til venstre)



Apropos "Glee", så er der jo altid Samuel Larsen (Som spiller Joe Hart aka. Teen Jesus i "Glee") som også har fået sig en langhårs "Ø". Tro det eller ej, men han fik faktisk klippet sine fantastiske dreadlocks af!

Prøv bare at tjek de dreads ud! Jeg har aldrig nogensinde set en hvid person med så fede dreadlocks! (Man skal jo normalt have en afro for at få flotte dreadlocks)



 Hans nye frisure er da ellers også vildt fed nu, men det er bare ikke helt det samme.




Det mest imponerende er nok at han ligner vores alle sammens dejlige Johnny Depp nu.
-Ved godt at de billeder jeg har valgt ikke lige er den bedste sammenligning, men håber da at I kan se hvad jeg mener!





Men den "Ø" jeg fik klippet på ham vennen her endte nu mere med at ligne L.O.C.'s da han for det første ønskede at have kort hår, og for det andet ikke havde langt nok hår til en af de længere "Ø'er".

Det var faktisk meget nemmere at klippe end jeg sådan lige havde regnet med. Havde faktisk troet at det ville ende med at blive MEGA grimt. Der var jeg heldig. Og heldig med at han er ret ligeglad med sit hår!

Konklusion: "Øen" er en cool frisure og klæder næsten alle. Man kan sætte den på forskellige måder og så er den faktisk meget nem lige at klippe!

tirsdag den 23. juli 2013

Sange jeg græder til i "Glee"

Sidder og ser "Glee" og kom så til der hvor at Gwyneth Paltrow, Heather Morris og Neya Rivera (men mest Gwyneth) synger et cover af "Landslide". Elsker den sang. Og ja, fik tårer i øjnene. Hvem gør ikke det? 

Så tænkte at jeg da sagtens lige kunne lave en liste over sange jeg ofte græder til i "Glee". (Sangene står i en tilfældig rækkefølge.)

(Sangen er et link. Tryk på sangen for at høre den på YouTube.)

Come What May: Selvfølgelig græder jeg da til den sang. Den er så Klained at det næsten gør ondt! Sangen er fantastisk, stemmerne er fantastiske og historien om hvorfor at de to karakterer synger den er så sød at man ikke kan undgå at fælde en tåre!

Hopelessly Devoted To You: Sangen siger det hele. Blaine har hjertesorger over Kurt. Tud!

The Scientist: Alle de gode par har knas i parforholdet. Nogle slår op mens andre bare har seriøse problemer e.l. Sangen er så sørgelig i sig selv, både musikken og teksten. For slet ikke at snakke om deres stemmer! I "Glee" skal skuespillerne jo kunne synge og lave skuespil på samme tid (og nogle gange også danse), hvilket gør at en sang som denne er fyldt med følelser som bare pokker! Utroligt så gode "Glee"-castet er til at multitaske! -Jeg kan ikke engang gå og snakke på samme tid.

Mine: Ja jeg har grædt til en Taylor Swift sang. Deal with it. De to er bare SÅ søde sammen, så det er vildt uretfærdigt at de slog op. Ja ja Brittany og Sam er også vældig søde sammen og alt det, men Brittana er bare toppen.

Don't Speak: Klaine slog op. Behøves jeg sige mere? Hvis jeg havde ligeså mange følelser som der er i den her sang, ville jeg lide en langsom og smertefuld død.

Teenage Dream(Acoustic Version): Første gang Darren sang Teenage Dream var det bare pure sweetness, men den her version er så sørgelig at selv Ozzy Osbourne ville foretrække at gå i kirke end at se Blaine være så trist. Han ligner jo en lille hundehvalp der er blevet sparket i maven!... På trods af alt det sørgelige ved den her sang, så skal man virkelig tænke lidt over at han sang den her sang LIVE. That's right people, han sang den ikke i studio, han sang den derimod på settet da de filmede. Så godt gået!

It's Not Right But It's Okay: Det er så synd for Klaine! -Begge to! Men syntes nu at Blaine overreagerer liiiidt for mere end nødvendigt.

I Have Nothing: Endnu en gang: Så synd for Klaine! -Specielt Kurt. Chris Colfer tweetede også senere om at det her har klart været den sværeste sang at synge. Men klarer det utroligt godt på trods af det, der er nemlig ikke særlig mange mennesker som rent faktisk kan finde ud af at synge den her sang!

I Want To Hold Your Hand: Det her er nok en af de sange jeg har grædt mest til i "Glee". Udover alle sangene i S4E4(The Breakup) da jeg sad og græd i ca tre timer nonstop over Klaine. Så der var jo så en del sange der passerede under min gråd. Hvis du bare sidder og kører listen igennem, så burde du lige tage et stop og klikke ind på den her sang, den er så sød og et mega smukt cover af Beatles. Sangen er så anderledes fra originalen. Originalen var jo bare sådan sød og lidt glad, men i det her cover er musikken lavet så meget om at den er så trist som trist kan være!

One Of Us: Sangen i sig selv er ikke sørgelig som sådan, men efter at jeg har set Death Note, og dermed har set diverse fanmase musikvideoer på YouTube (Hvor at de af åbenlyse grunde ofte bruger denne sang) får jeg da altid tårer i øjnene når at jeg hører den her.

Landslide: Igen, Brittana er gud.(Samt Klaine. Klaine er også gud.) Og en ballade som denne kan man knapt sætte ord på.

Blackbird: Endnu et Beatles cover. Dog er melodien ikke lavet om i den her, men det gør den ikke mindre fantastisk! Vi kender (Næsten) alle sammen det at et kæledyr dør. Ja, et kæledyr er ikke et menneske, men det gør stadig mindst ligeså ondt når et kæledyr dør. Og ikke nok med at Kurt's kanariefugl, Pavaroti, er død(endda af samme årsag som sendte hans far på hospitalet og i koma tidligere i den sæson!)  er det også under den sang at Blaine opdagede at han var(er!) forelsket i Kurt. Klaine is endgame!

Candles: Den første sang efter at Kurt og Blaine officielt blev Klaine. Sangen er i sig selv sød og sørgelig. Alt det i et = Tårer over blandede følelser!

Somewhere Only We Know: Det er helt klart min yndlings sang af Keane! Elsker den. Den er så smuk og helt igennem perfekt! Kan slet ikke sætte ord på selve performancen, så klik ind i stedet. En sang som den kan ikke beskrives.

Songbird: Af kærlighedsange er det her nok en af mine klart favoritter. Samt "A Thousand Years" selvølgelig! Endnu en gang har Santana sunget en sang og gjort den bedre end originalen. Men forstå mig nu ret, originalen er fejlfri i sig selv, men der er en så smuk historie bag denne her sang i "Glee", og det giver vel også lige lidt ekstra god feedback.

Pure Imagination: Da Willy Wonka sang denne sang var den helt igennem fortryllende, men i "Glee" synger de den til en begravelse. Den er stadig helt fortryllende i "Glee"'s performance, men den er også sørgelig. Det er jo ligesom derfor at man græder til den. Og så også (det var godt nok en underlig sammensætning af ord. Kan man overhovedet sige dét? "Og så også"?) fordi at Sue Sylvesters udviklingshæmmede søster lige er død.

Girls Just Want To Have Fun: Man kan ikke andet end at græde til den her! Santana har en svær periode angående hendes seksualitet og sådan, så Finn synger hende en sang for at muntre hende lidt op. Ikke nok med det så er det Cory Monteith der synger. Pt. græder jeg til næsten alle hans sange. Næsten. Det er lidt upraktisk når at ens alarm på mobilen om morgenen spiller "I'll Stand By You" som er et "Glee" cover sunget af Cory.

Cough Syrup: Selvfølgelig græder jeg til den her. Karofsky blev outet, mobbet og derefter forsøgte han at begå selvmord. Heldigvis gik det ikke! Men prøv at lytte til teksten, teksten er helt enestående og rørende i sig selv!

Der er selvfølgelig også nogle andre sange som jeg kan få tårer i øjnene af, men generelt af det de overstående.

Er godt klar over at dette indlæg var lidt (meget) kedeligt uden billeder e.l., så som en lille undskyldning for det for I dette:

 For hvem kan ikke lide katte?;)



Desperate Housewives - The Game


Har faktisk haft det spil i hvad, fem år?
Men min Vista kan jo som sagt ikke køre noget, så den har aldrig været i stand til at køre dette spil. Havde dog en anden stationær før Vistaen som godt kunne køre spillet, så har jo fået det spillet.

ANYWAY, har jo fået mig en Lenovo som en gym-com, og skulle da lige se om jeg havde muligheden for at få det spillet endnu en gang.
Og som I nok kan gætte jer til, så kan den her computer sagtens køre det (:
-Ja, grafikken er ikke helt i top, så min karakter står af og til og blinker som en el-pære der er ved at springe. Thank God at jeg ikke har epilepsi! Men hvad nu hvis jeg får tics af det?... Det finder jeg vel nok ud af senere!

Har ikke lige nogle billeder af selve spillet ved hånden, men har vidst et eller to liggende inde på min twitter, så I er da dybt velkomne til at smutte derind og glo under mine billeder ;)

Angående billedet: Er ved at lave om på mit værelse så alt er bare et rod. Bær over med et :p

søndag den 21. juli 2013

Jane Lynch's frisure

I dag fandt jeg et billede af Jane Lynch (Mest kendt som karakteren Sue Sylvester fra "Glee") med langt hår.
Min første tanke: "Hvorfor i alverden fik hun kort hår?!"


Hun havde jo en vildt flot frisure! Eller, selve frisuren er egentlig ikke den pæneste generelt, men den klæder hende helt vildt godt!




Det er jo ikke fordi at hendes nuværende frisure ikke klæder hende, den anden frisure var bare bedre til hende. Hun er godt nok på vej op i årene, og ældre kvinder klipper ofte deres hår helt kort af en eller anden grund. Men så gammel er hun da heller ikke!

Ja ja, hun er jo lesbisk, og nogle lesbiske har en tendens til at ville vise både deres feminine og maskuline sider, ofte via deres hår. Pt. er det også på mode inde for lesbiske at have zeicut(staves?) da de på den måde har mulighed for både at have kort hår og langt hår, men på en stilet måde uden at man ender med at have "hente-hår"/"hockey-hår"!

Btw så er billedet til højre et billede af Jane Lynch og hendes ekskone Lara Embry. De var et så sødt par!

Det er jo så også en mulighed at hun har skrevet under på en kontrakt angående Glee om at hun ikke må lade sit hår gro ud. Sue Sylvester ville helt sikkert ikke se ligeså bad-ass ud med langt hår. Plus Sue Sylvester har en (lidt trist) historie om hvorfor at hun har kort hår, så det ville da være underligt hvis hun pludselig fik flot langt hår.



Plus, hvis hun fik længere hår (som feks. på de to første billeder i indlægget) ville hun ende med at ligne Olivia Newton John (den ældre version) som også ses på billedet til højre.

Og det ville specielt være akavet eftersom at Olivia Newton John rent faktisk har spillet med i "Glee" som hende selv!
-Hvor sejt er det ikke lige at selveste Sandy fra "Grease" har været med i "Glee"? (Det ville nu også være sejt hvis Olivia spillede med i "Glee"'s "Grease"-afsnit kaldt "Glease"... Men hun ville dog ikke helt kunne passe ind i det afsnit.)

Anyway, så ville det specielt være underligt hvis Sue Sylvester havde den samme frisure som Olivia da de har arbejdet sammen og lavet en musikvideo i "Glee". Det ville jo være som at se et sæt tvillinger! (Hvilket de ikke er hvis I er i tvivl.)



^Jane Lynch(Sue Sylvester) og Olivia Newton John (Som hende selv) 
der laver et remake af "Let's Get Physical" i TV-serien "Glee".
(Kunne ikke finde en video hvor at man kan se hele performance'en,
så I må lige klare jer med det her. Ellers så søg selv lidt rundt på YouTube.)

Og så lige en lille bonus:
 ^et billede af Jane Lynch(og hendes frisure) fra da hun var ung og så et billede hvor hun havde meget langt og meget smukt hår.

Alt i alt forstår jeg ikke hvorfor at hun fik kort hår, men uanset hvad så er hendes hår fantastisk!

Endnu et indlæg om Clop

Ja, spiller stadig Clop. Clop er cool.


^Men lige præcis den her del af Clop er bare så træls!

     1. Den der lille trappe efterfulgt ag et lille stejlt stykke er et helvede
     2. den store sten forude er også at helvede... og min nye high score

<---Pewdiepie der spiller Clop

Walkthrough --->


Grøn Koncert

Var til Grøn Koncert i går. Så fedt!

Men hold da helt op hvor var der mange mennesker! 

Irriterende nok så skal man da lige være fyldt atten år for at kunne købe alkohol... træls. Men man kan jo også fint klare sig uden ;)

Der var godt nok også MEGET varmt derinde! Gik hele tiden og drak vand for at undgå dehydrering.

Har egentlig ikke mere at fortælle om det, desværre, men hvis I vil 
se billeder så kan I jo altid gå ind på min Twitter eller Instagram (:

fredag den 19. juli 2013

En række Corgi hvalpe

Så lige den her på tumblr, og min første tanke var: "Hvorfor har de postet billeder af døde Corgi hvalpe?!" (Corgi: en speciel hunderace med meget korte ben og store øre.)

Men kunne selvfølgelig godt se bagefter at de bare sov.

Det utrolige er bare at ejeren har kunne ligge dem ned sådan uden at de vågnede op. De er jo trods alt hvalpe.

 Hvalpe=En lille klump energi og glæde der spiser og ruller sig i lort.

Men eftersom at jeg både er helt vild med Corgier og de her bare er så nuttede at man kunne dø, så ville jeg da lige dele den med jer (: -ikke fordi at jeg ønsker at i skal dø eller noget du ved :P

Lame Horse Mode


Er rimelig glad, har nemlig slået min rekord i "Clop"!

"Clop" er et online spil hvor du er en lille enhjørning som skal igennem en MEGET svær bane.


Se bare hvor godt det gik!
(Rekorden er den lille gule pil nederst i spillet. "Start" er henne ved enhjørning Clop i højre side, og "slut" er henne i venstre side ved ballerinaen. 

 Det ser måske ikke ud af meget, men spillet er helt vildt svært... Blev endda nød til at brække Clop's bagben for at unlocke "Lame horse mode" for at komme så langt!

 Så det kan da kun være fair at jeg føler mig lidt stolt af mig selv (: -Jeg mener, ikke engang PewDiePie kom så langt. Ikke fordi at han er nogen speciel dygtig gamer, men han er da heller ikke dårlig. Han er bare underholdende. But still...

Hung Up

To dage i træk med at få skrevet indlæg. Håber da at jeg kan få den indstilling til at holde!

Efter Cory (Monteith) døde har jeg ikke turde gå på tumblr. Jeg mener, jeg har allerede været inde og passe min twitter en gang i minuttet, 24/7, nonstop, og folk på twitter er virkelig blevet et rod. De har alle sammen brug for lykkepiller. Nå, men tog mig sammen i dag og satte mig ned og gik så ind på tumblr. Folk derinde er også helt nede, men de er da begyndt at blive lidt gladere (hvilket folk på twitter også er) så sad jo bare der og rullede ned igennem folks helt igennem geniale posts. 
Og så fandt man så denne her --->
Billedet siger virkelig alt!


Mere tydeligt kan det vil ikke være at Blaine Warbler(dejligt kælenavn) er bøsse ;)

<--Til jer der ikke har set Glee's cover af "Hung up"



torsdag den 18. juli 2013

Travlhed

Admitted. Jeg er forfærdelig til at holde en blog kørende...

Men har trods alt haft travlt med eksamener, arbejde og diverse andre internet sider.
Er nemlig begyndt at (forsøge) at gøre min tumblr bedre... Men efter at verden mistede en helt, og himlen vandt en engel (Cory Monteith døde) har jeg ikke turde gå ind på tumblr!
Jeg mener, jeg har selvfølgelig holdt min twitter ved lige (uanset hvad, vil jeg altid gå ind på twitter dagligt... timeligt. Det er ikke et ord, er det?) for helt ærligt så er jeg twitter-holic. (twitter-holic=afhængig af twitter)

skal også arbejde hele sommerferien, for eftersom at jeg skal gå på gym i Favrskov kommune er der en alt for lang rejse fra Hadsten til Skejby. Så der er jo lige tre dage om ugen hvor at jeg ikke rigtig har tid til noget.

...Og så har jeg også været doven.

Så, ja, har ligesom bare ikke fået taget mig sammen til at blogge videre. Sorry.

Anyway, i går fik mine forældre købt mig en gym-computer. Det blev så til en Lenovo med Windows 8.
Windows 8 er sært! -men O.K.
Så nu bliver det lidt nemmere for mig at komme til at blogge, da jeg nu har muligheden for at bruge en computer der rent faktisk virker.

Btw, så kan Levono trygt anbefales!

Angående Cory Monteith så gå ind på min twitter hvis du ønsker at læse om det... Har nemmerlig (dejligt ord... selvom det ikke er et rigtigt ord, men en fin erstatning for "Nemlig", du ved) virkelig ikke lyst til at skrive videre om det! -er stadig nede over det.

øhm, nå, men der er vel egentlig ikke rigtig mere at fortælle som sådan... anyway, vil virkelig gøre mit bedste for at blive ved med at blogge!