tirsdag den 13. august 2013

iPad 3 & Double Rainbow


Ville lige dele det her billede med jer!(: -En iPhone er jo så smart at den kan tage panorama billeder. Og så var der jo lige en hel double rainbow som oven i købet var dejlig tydelig!:o (double rainbow= to regnbuer samme sted, du ved)
Elsker virkelig regnbuer. Går ud fra at det også er tydeligt nok set ud fra bloggens navn og baggrunden ;)


Havde første skoledag i dag. Hold da op hvor er det underligt at skulle komme i gang igen efter en ferie! Min klasse er faktisk rimelig O.K., kender dem selvfølgelig ikke endnu, så kan jo ikke rigtig have en mening om dem endnu. Men en fra min klasse har jeg kendt siden børnehaven, så er ikke helt forever alone i klassen ;)

Lærene er også fine nok, i hvert fald dem jeg har mødt indtil videre.

Undervisningen virker dog lidt slatten. Men det er jo også første dag efter en sommerferie, så de starter vel nok nemt ud, for som sagt, så har jeg "ferie-hjerne" pt., hvilket jeg går ud fra at alle de andre elever også har.

Som nogen af jer nok ved, er jeg kommet ind på mediefag-samfundsfag-engelsk linjen, hvilket jeg er rigtig glad for! Og Favrskov gym ville så lave et forsøg med at finde ud af om iPads er gode i undervisningen. Men som du nok kan gætte, gider de da ikke at betale iPads for ALLE eleverne, de har jo også lige fået bygget lidt ud i deres gym for at have plads til flere lokaler og flere elever. Så Favrskov har udvalgt medifags-linjen til at teste iPads. Dvs. i dag har jeg fået udleveret en iPad 3 inkl. tastatur (: dejligt!

Ja, har selv en, men siger da bestemt ikke nej tak til sådan en! Så kan man jo bruge en derhjemme til at læse bøger i (smart hva?), spille på mm. og en til skolen.

Har godt nok også lige fået en gym-com som en tidlig fødselsdags gave af mine forældre. Men den kan jo stadig bruges, for en iPad og en computer er jo stadig vidt forskellige. En computer er feks. langsommere, tungere, har windows (medmindre at det er en mac), har usb og cd-rom-drev. Og så kan man spille nogle andre spil på en computer end på en iPad.  osv osv osv.


Anyway. Dagen i dag har nu været vældig god. Har mødt nogle nye mennesker, nogle jeg har kendt i lang tid, nogle jeg har gået i skole med og er endelig startet på gym.


Det var dog lid akavet da jeg ikke rigtig kunne finde rundt, så rejste i flok ;)

En anden ting der også var lidt små akavet, var at alle 1.g'ere/"putterne"(derude bliver en 1.g'er kaldt for en "put") skulle mødes nede i kantinen for at blive uddelt i deres klasser. Kantinen er plan lavere end det meste andet, så man kan stå på en stor altan og kigge ned på dem der sidder dernede. Det er åbenbart en tradition at 2. og 3.g'ere står oppe på den altan og kigger og peger ned på 1.g'erne.

Men nej, Favrskov er ikke et sted hvor at 3.g'ere har "magten" og 1.g'ere bare er nogle små børn. Alle er på lige fod, men det skader jo ikke at udstille de nye en lille smule ;) -det er vel kærligt ment (:







mandag den 12. august 2013

Hi, I'm very ugly!

Starter på Favrskov gym i morgen. arhhh! er nervøs!:o

Har snakket lidt med min søster om hvordan jeg burde komme i kontakt med andre.

For det er lang tid siden at jeg sidst startede et nyt sted.

Du ved, hvor at jeg ikke var den eneste nye, men hvor at alle var nye.

Og hvor at ingen kender hinanden osv.

Havde snakke lidt med hende om at jeg nok bare skulle sige:

"Hej, jeg hedder Anemargrethe."

Til alle jeg møder, og så snakke videre med dem hvis de er spændende.

Men det kunne nu være sejere at hilse ligesom Svampebob:


I stedet for noget som "Hej, mit navn er Anemargrethe."

Men på den anden side vil folk bare syntes at jeg er træls og opmærksomhedskrævende hvis jeg gør som Svampebob.

Men jeg er jo heller ikke den smukkeste, så det ville sikkert virke rimelig selvsikkert at gøre som Svampebob.

Og selvsikkerhed er der vel intet galt med.


Men helt ærligt, så tror jeg nu bare at jeg holder mig til "Hej, mit navn er Anemargrethe."

Eller "Hej, du kan kalde mig Ane."

Apropos at være grim, så har jeg lige endnu et billede at dele med jer.

I kender ham nok alle fra The Hangover eller Due Date.




This is why I love tumblr!

Er ved at blive lidt små-afhængig af tumblr. Hvorfor? -det vil jeg lade disse billeder og gifs forklare for jer!











Er det tydeligt nok at tumblr bare er g-e-n-i-a-l-t. 

♥ Monchele ♥

(hvis du er i tvivl er Monchele Lea Michele og Cory Monteith's par-navn)

Hvis I ikke har set Teen Choice Award 2013 burde I gøre det! <- Darren Criss er en af værterne!!!

En ting der virkelig fik mig til at tude var Lea Michele. Græd godt nok også lidt da hele Glee Castet (bortset fra Chris Colfer. Han kunne ikke komme da han havde travlt med en live-chat angående sin nye bog: The Land Of Stories 2). Hvis du er i tvivl, så ja, Lea Michele vandt og det samme gjorde Glee (: WIN!

^Her har I så lige det klip hvor at Lea Michele vinder og holde en utrolig rørende tale!)':


En ting som man virkelig skal ligge mærke til, er Lea's halskæde. Selvom hun ikke har Cory mere, har hun hendes Cory-halskæde.
Det her er seriøst noget der kan få mig til at tude som et lille barn.
Men selvom hun tydeligvis er helt nede over Cory's død, holder hun sig kørende og smiler stadig. Hun er virkelig en inspirerende person! For noget tid siden blev hun feks. set tage afsted til en fest, hvor at hun ser rimelig glad ud. Men hvis jeg ikke tager meget fejl, har hun også sin Cory-halskæde på der )': Har lidt på fornemelsen at hun ofte har den på for tiden. Hvilket jo også er forståeligt!

Btw, hvis du er en 1D fan, Glee fan, Harry Styles fan, Darren Criss fan eller twerking fan, så skal du også klart se Teen Choice Award 2013! Ellers går du virkelig glip af en del ;)

lørdag den 10. august 2013

Assassin's Creed

 Efter at jeg fik en computer til gym, har jeg brugt den til alt det jeg ikke skal bruge den til. (Har dog været inde og undersøge noget som hed "Fronter" og "lotus" tror jeg nok)

Ser I, min vista kan nemlig ikke køre spil. Faktisk, så er selv en mac bedre end min vista når at det gælder spil!

Men den her gym-com kan sagtens klare alle de der spil som jeg nu har liggende og aldrig har kunne spille (SELVOM der står bag på pakken at de kan køres på en vista)

Så alle de dejlige spil skulle jo helst ikke gå til spilde ;)

I går gik jeg så i gang med Assassin's Creed 1 (har også 2'eren) og elsker det allerede!

Det er jo vildt genialt! -og så er der endda heste i!

fandt så lige det her billede på Google som bare beskriver hestene SÅ godt!:
For de heste i Assassin's Creed er jo mega underlige! Den sidste hest man har redet på render bare efter en som en lille hund.

Det bedste ved spillet er klart den måde man kan springe rundt og lave parkour over alt! -elsker det.


Så her er lidt parkour til jer (: -nyd det.

tirsdag den 6. august 2013

Cute cute cute cute cute

Chris Colfer er nok en af de mest nuttede mennesker der findes!

Prøv bare at se det ansigtsudtryk! ----->



Seriøst, hver gang at man klikker ind på tumblr og siden bare er bombet med Chris Colfer gifs, så bliver man da som en glad lille hund!
Eller et barn på juleaften!
-Kan ikke finde på flere metaforer, men går ud fra at I har forstået hvor at jeg vil hen.






























Jeg får lyst til at putte ham ned i min lomme og tage ham med hjem.


mandag den 5. august 2013

Peter Capaldi - No thank you

Ved godt at det nok er sent at blogge om det da det jo skete i går og sådan, men ville lige stadig skrive kort om det. So, here we go:


PETER F*CKING CAPALDI?! Er det her en joke?

1. Han er gammel.
2. Han har det forkerte udseende (ja, I know, Doktoren er gammel, men han må da helst gerne se sådan nogenlunde godt ud, ik?)
3. Han bliver sikkert en meget seriøs Doktor. Ligesom 9. Jeg kunne ikke så godt lide 9.
4. Han er gråhåret.
5. Jeg bryder mig ikke om ham.
6. Han er helt sikkert kedelig.
7. Jeg tror at han er den der gammel-mands-type, der kommer med dårlige jokes i interviews som ikke er helt gennemtænkte.
8. Jeg kommer til at savne 11.
9. Savner stadig 10.
10. Forventer at jeg bliver skuffet over 12, men håber at han bliver bedre end forventet.
11. Han ser ud som en der er dårlig til at løbe. Hvis man er dårlig til at løbe kan man altså ikke være Doktoren.
12. Han er stadig ikke ginger.

^See what I did there? (12)

Jeg havde helt seriøst regnet med at de ville finde en der kun var LIDT ældre end Matt.(De fleste syntes jo at Matt var for ung, hvilket gjorde det akavet mellem ham og River). Men behøves doktoren virkelig at se så gammel ud? Jaja, 1 så ældre ud, but still!... Havde ærligt talt også håbet lidt på at os fans kunne bilde BBC ind at Darren Criss er britisk. Og at Darren så på magisk vis både kunne få tid til Doctor Who OG Glee. Hans motto kunne være "totally awesome". Ja, det ville seriøst være konge... Og så kunne Doktoren også fortsætte med at have bowties på. (Bowties ar cool), for vi ved jo alle sammen hvor vidunderlig Darren ser ud med en butterfly!

Syntes faktisk at BBC er lidt sprog/accent-racistiske. Jeg mener, de bruger altid britiske folk. nææææsten altid da. Jeg kan i hvert fald ikke huske at de på noget tidspunkt har brugt en uden britisk accent. Og Doktoren har jo også altid været britisk. Og været en mand. Og stadig ikke været ginger... Men forstå mig nu ikke forkert! BBC er ikke dømmende! Matt (11) er feks. homoseksuel IRL. Og de har en del homoseksuelle (fiktionelle) par i serien, samt har de folk af forskellige farver og tro. De er bare meget glade for at holde det britisk. Og filme i London.

Men seriøst min første reaktion var helt magen til den her gif:

Er også lidt i tvivl om hvor vidt jeg gider at se mere Doctor Who. Jeg mener, 10 er væk, Rose er væk, Amy er væk, Rory er væk og 11 er væk. Hvad mere kan de tage fra mig? TARDIS?! Helt ærligt. 


Kommer altså til at savne 11 så frygteligt meget!

Han er jo genial!

Det kan da godt være at han ingen øjenbryn har, og måske er lige lovlig ung i forhold til sin on-stage-wife, men han er stadig en fantastisk Doktor!
Forsøger dog virkelig at være bare en lille smule positiv angående Capaldi, for vil jo gerne blive ved med at se Doctor Who, også selvom det måske ikke er drømme-Doktoren. Så håber da virkelig at Moffat gider at tage sig sammen!




søndag den 4. august 2013

Koko the talking gorilla














Fandt den her på 9GAG og syntes virkelig at den er sød!(:
Fandt så også nogle videoer med gorillaen Koko. Hvis du vil se de andre dele af den her dokumentar skal du gå ind ind på YouTube og søge på "Koko the talking gorilla" så skal der nok komme en del op.


lørdag den 3. august 2013

Illusion


Sad og kedede mig helt vildt, så gik ind på 9GAG. For det kunne jo være at der var noget sjovt, du ved.

Der var ikke helt det store derinde, men fandt den her gif og er helt vild med den!

Så ville da selvfølgelig lige dele den med jer, så kan I da også lige få lidt glæde af den!(:

torsdag den 1. august 2013

Harry Potter & Doctor Who


Bill Nighty
Harry Potter: Rufus Scrimgeour
Doctor Who: Dr. Black

Shirley Henderson
Harry Potter: Moaning Myrtle
Doctor Who: Ursula Blake


Zoë Wanamaker
Harry Potter: Madam Hooch
Doctor Who: Cassandra


David Tennant
Harry Potter: Barty Crouch Jr.
Doctor Who: The Doctor (10)


Toby Jones
Harry Potter: Dobby
Doctor Who: Dream Lord

Ian McKellen
Harry Potter: Albus Dumbledore
Doctor Who: Great Intelligence


Helen McCory
Harry Potter: Narcissa Malfoy
Doctor Who: Rosanna Calvierri

David Bradley
Harry Potter: Argus Filch
Doctor Who: William Hartnell


Mark Williams
Harry Potter: Arthur Weasley
Doctor Who: Brian Williams


Fandt det her billede på nettet. Havde godt lagt mærke til de fleste af dem, men havde slet ikke tænkt over Zoë Wanamaker spillede Cassandra i Doctor Who! -Dén kom virkelig bag på mig!
Der er faktisk også nogle flere som spiller med i både DW og HP(feks. ham som i nok kender som Barty Crouch Sr. i Harry Potter), men de var ikke på billedet, så gad ikke lige at skrive dem på listen ;)

Så ville egentlig bare gerne lige dele den med jer (:

BTW, vidste I at hende som spiller River Song(DW) har været gift med ham som spiller Lord Voldemort(HP)?

Og så lige en lille hyggelig bonus fordi at jeg ikke har blogget så meget pt: