torsdag den 28. marts 2013

Så er der ferie!

AWWWW YEAAAHHH!!!!
Elsker virkelig ferie!!.... bortset fra at jeg er blevet tvunget til at slæbe sten og cement frem og tilbage hver dag ): -børnearbejde!

Har så også været på arbejde to af dagene(wuuup, er blevet ansat indtil sommerferien! Ikke noget arbejdsløshed til mig!), og wow, de busser er jo helt tomme!
Men sådan er det jo altid i ferierne, glemmer det bare altid. At køre i bus i ferierne er virkelig bare konge, der er jo plads overalt. Ikke noget med at sidde ved siden af folk der fylder og lugter, eller at stå op fordi at alle sidder for sig selv med deres taske ved siden af sig!

Kan du/I se hvad jeg mener? Føler mig friiiii!
 Har så selvfølgelig også siddet og surfet lidt rundt på nettet, og fandt så et spøjst billede inde på 9gag. Så tænkte at jeg da selv lige ville prøve det af ;P
Til venstre ser du/I min egen hånd(ignorer venligst neglene, tak), og til højre ser du 9gag indlægget på min iPad.

Prøvede så igen senere den dag, er da blevet lidt bedre. Right? Right?
Anyway. Skal faktisk til påskefrokost i morgen, glæder mig! Spekulerer dog lidt på hvad jeg dog skal have på af tøj... En kjole måske?
Begge mine små søde fætre kommer. GLÆDELSE!

Og så det bedste til sidst!:
HAR ENDELIG FÅET MIN SØSTER TIL AT LÅNE PS1'EN TIL MIG!!!! 
OMG right?
Jo, ser du, da vi var små havde vi først en PS1, senere fik vi en PS2. Begge var fælles. Jeg fik så PS2en fordi at jeg brugte den nonstop. Senere hen fik min søster så PS1en. Øvs, right?
Nå men altså, har længe prøvet at forhandle med min søster, for hun bruger nemlig aldrig PS1en og jeg savner den jo så meget. Har foreslået hende vildt mange penge og det ene og det andet. Så er kommet så langt at jeg har forkøbsret på den. Og nu fordi at hun skal på studietur i næste uge (lige efter ferien), så har jeg så fået lov til at låne den her i ferien og mens hun er af sted (og forhåbentligt lidt tid efter, der er jo lockout, så kommer nok til at keder mig noget af tiden).
Er den ikke smuk? Og den virker som var den ny! Har godt nok savnet den!
Så nu har jeg siddet og nørdet gamle spil. Barndomsminder ♥

tirsdag den 26. marts 2013

Wake me up before you go-go!♥

God, efter at have set sidste uges glee afsnit (Guilty pleasures) er der en bestemt sang jeg bare ikke kan få ud af hovedet! Faktisk får jeg altid lige præcis dén sang på hjernen, og ikke engang at forsøge at "nynne" Bamses billedbog intro sang inde i mig selv hjælper. Men whatever, den er freaking AWESOME!

Oh sweet baby cheesus, kan ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at producenten af glee ENDELIG lader Darren freaking Criss tage en pause fra al den hairgel! Jaja ved da godt at han stadig render rundt med stadset i håret, og ja, når det så er ude er krøllerne stadig ikke løse, men det er fremskridt!

^Glee cover
^Whams originale

Enjoy!♥

lørdag den 9. marts 2013

Hestemesse i Herning

Var til Hingstekårring i Herning, hvilket også er meget kendt for deres fantastiske messe!
-Gode priser, mange boder, mange forskellige varer.

Vi var en gruppe på otte fra Skovvang ridecenter der sammen to afsted (i to forskellige biler). 6 unge og børn og to forældre.

Så kunne man så også lige komme ind (:
O.K. first of all, min plan var at finde et par ridebukser, da dem jeg har er gamle, slidte, for korte og for store i bredden. Så det korte i det lange, jeg har haft brug for nogle nye der passer.
Har faktisk også længe haft tænkt over hvilke farver der evt. kunne være flot. Og er så kommet frem til farverne: blå(helst mørk), gråligt, brun eller beige. Og bestemt ikke sort!
Jeg fik prøvet et par bukser og set på en del. Og tro mig, omklædningsrummene er ikke just komfortable! Havde skam heller ikke regnet med at de var, men der var godt nok mange steder hvor der bare var hængt et sløset stykke stof op i et hjørne. Den butik jeg så prøvede en bunke forskellige bukser i, havde hængt et lagen eller noget op, sådan at man ikke kunne trække det for eller noget. Af en eller anden grund havde butiksejerne ikke tænkt over at folk udefra kunne kigge på dem der var derinde. Så ja, der var vel sikkert en del der fik mine vinter-blege ben at se. Pyt skidt.
Fik dog aldrig fundet nogle ridebukser som rent faktisk passede. Det var lidt ærgerligt, men har tænkt mig at jeg bare en eller anden dag når jeg da lige får tid, tager ud til en hestebutik (evt. den i Trige) og kigger lidt på nogle ridebukser. For helt ærligt, dem jeg har kan jeg virkelig ikke holde ud mere!

En kær lille kasse jeg fandt i en random bod.
Fik også købt en del strigler, hvilken også var planen. Har længe haft i tankerne at få købt mine egne strigler, da Skovvangs strigler (dem som nogle parter og ride fys bruger) er bare ikke særlig gode. De heste som bliver striglet med de strigler har også fået lus(de er dog i behandling. og nej har ikke selv lus, tjekker konstant) så tænker at striglerne nok også har et par lus på sig. Har dog ingen striglekasse, og hvis jeg ikke finder en, ja så kan man jo altid bruge en værktøjskasse.

De strigler jeg købte + hovrenser
En grime var også en ting som jeg havde i tankerne at købe. Mads har nemlig ikke sin helt egen grime, og dem jeg har er enten for små eller alt for store. Har nu købt en Full som kan spændes ind øverst og nederst, så regner da med at den kan bruges.
Og håber sgu også at farverne og mønsteret passer ordenligt til Mads når at den kommer på. Han må jo også godt se lidt køn ud ik?

Den nye grime til Madsen
Hvis du er i tvivl, så ja, grimen en blå.
Fik også købt en pisk da jeg købte "Magic Brush"(strigler). De piske som Skovvang har er nemlig ikke gode og de er altid væk, så det kunne være rart nok at have min egen. Bruger dog ikke pisk som sådan, altså jo, jeg rider altid med det, men holder den normalt bare imod Mads, så at han er klar over at den er der, og så af og til bruger jeg den lidt hvis han da er lidt doven. Så syntes jeg i hvert fald selv at han rider bedre end hvis jeg red uden pisk.Vi fik ikke lige målt pisken da vi var i butikken, så først senere fandt vi ud af at den nok var liiidt lang. Altså, den er ikke lang som sådan, men den er for lang til hvis man skulle til stævne. Dog tager jeg ikke til stævne (det er ikke min stil, og har aldrig været. Men ja, har været il stævne før) og Mads siger helt sikkert ikke noget til at pisken er et par centimeter længere end normalt, så det går jo nok.

Pisken (fra en sær vinkel)
Lidt "glitteri" må der vel godt være ;)
I bilen på vej i til Skovvang sagde min far også til mig, at hvis jeg kunne finde en ordenlig sikkerhedsvest (til at ride i du ved), så ville han godt betale, så længe at den ikke kostede for meget. Så prøvede selvfølgelig også et par sikkerhedsveste. Fandt så frem til en "HL" for 699kr i XS, hvilket jeg selv syntes var et rimelig fint køb. Så nu har min granmoster og mine forældre fået lidt ro i sindet, ved tanken om at jeg nu kan ride med vest i skoven eller hvornår jeg nu ellers har brug for den.

HL vesten

Har længe haft i tankerne om at købe noget "Dream Coat" for at gøre Mads's hale pænere, da den hale er blevet et være rod efter at han står på den mudrede fold. Så tænkte at lidt pelspleje vel ikke kunne skade, right? Oh God, var seriøst stresset da jeg skulle til at købe det. Seriøst, der var SÅ MANGE mennesker. Det havde jeg jo egentlig også forventet, men blev stadig lidt overrasket også menneskemængden, hvilket så førte til stress. Tog så produktet hen til kassen for at betale, hvor at jeg blev mødt af en rimelig irriterende butiksejer. Du ved, en af dem der nærmest "tvinger" en til at købe. Hun plaprede løs om rabat og hvad varerne gjorde og hvor godt det var. Har altid haft en svaghed når det gælder stress og pres, bukker normalt altid under. Var jo både stresset af alle menneskerne og damen/situationen. Så det endte med at jeg fik købt to ekstra ting som jeg slet ikke havde brug for, hvilket jeg også bare har fortrudt SÅ meget! Fortalte også min mor om det da jeg så kom hjem, og hun fortalte at hun har det PRÆCIS samme problem som jeg har. Hun fortalte også at hun også har det sådan at når hun er i en sådan situation, er det helt umuligt for hende at sige "Nej". Så det var noget være "Øv".
Her er så "fejlkøbet" og Dream Coat
Senere fik vi set på nogle veste (ikke sikkerhedsveste e.l., men helt almindelige veste til at holde varmen i), Maja fik købt en i sort hvor hun fik broderet sætningen "Maja & Ida" ind i sølv bag på. Var også selv helt forelsket i en i en brunlig farve, men selve vesten kostede 350kr og brodering kostede 100kr ekstra for 12 bogstaver + 5kr ekstra for hvert ekstra bogstav til når at det nåede op over de 12. Syntes at det var lidt dyrt, nu når at jeg i forvejen havde fået brugt rimelig mange penge, har ellers altid drømt om en vest/jakke hvor der stod det navn på det sted man red bagpå. Prøv lige at forestil dig en vest med skriften "Skovvang Ridecenter" bagpå. Det kunne da være rimelig sejt, ik? Anyway, har overvejet måske at købe den vest senere, når jeg da engang får lyst til at bruge en bunke penge igen, for har vidst brugt nok for denne omgang.

Var så selvfølgelig også ude i stalden, se opvarmning og se lidt kårring, både spring og gangarter. Og jeg må nu sige, de heste kan virkelig noget!
Vores udsigt til banen
Det var vel vidst det der var at fortælle, går jeg da ud fra (:














onsdag den 6. marts 2013

Første indlæg

Jaaa, havde egentlig bare lyst til at lave en teenblog blandet med lidt hipsterblog. Dog hvor at det fra tider er sarkastisk/ironisk ment, og andre gange hvor at det er totalt seriøst. For helt ærligt, så syntes jeg personligt ikke at teenblogs/hipsterblogs er særligt spændende, men det kunne nu være hyggeligt at lave alligevel (;

titlen (Somewhere over the Klainebow...) er ikke fordi at det her bliver en total glee/Klainer blog, ja, selvfølgelig er jeg en gleek og klainer, men valgte overskriften fordi at det lød godt, og bloggen skulle jo hedde et eller andet ;)

Ved ikke hvor ofte jeg kommer til at blogge, men håber da at jeg ikke går helt i stå!

Lige et lille skema, hvis i da vil vide hvad jeg er for en:

Navn: Ane T. (Ane er mit kælenavn, og en forkortelse af mit rigtige navn. Gider nemlig ikke at skrive mit fulde navn herinde. ;) )
Alder: 16 år, har fødselsdag d. 26. oktober.
Skole: 9. årgang på Lisbjergskole. Regner med at tage på Favrskov gym til næste år.
Dyr: To katte og part på en pony.
Hobbyer: Film, photografering, internet-surfing, tv-serier, bøger, tegne, gaming, venner, shopping, osv.
Twitter: TheJackpoth
Instagram: Jackpoth
Tumblr: TheJackpoth
Mere? -spørg!
(Se der er ovenikøbet et instagram billede af mig, så er det da liiiidt hipsterblog. eller hvad?)

Hvis i har nogle råd, respons e.l. så skriv da endelig!(: