søndag den 16. februar 2014

Når forældrene betaler, er alting godt

Her i Torsdags skulle mine forældre ind til Horsens og spurgte om jeg ville med. Havde egentlig ikke lyst, men tog nu med alligevel.
Først skulle vi ind forbi hospitalet fordi at min far skulle undersøges omkring et eller andet underligt som jeg ikke lige kan huske. Han fejler nu ikke noget, bare rolig, han skulle bare lige tjekkes. Det skal lige siges at inde på hospitalet har de den lækreste kantine et hospital kan have! Og så er det røv billigt! + Kaffe er gratis.
Nå men, vi smuttede så ind til byen, for vi skulle jo lige tjekke nogle genbrugsbutikker ud.
Vi kom så forbi et sted som vi vidst ikke havde været i før, hvor at jeg så fandt dette:


 Til venstre: En blazer som jeg har planer om at bruge til et fem!10-cosplay.(Et cosplay af en kvindelig version af The Doctor (Nr. 10) fra Doctor Who.)

Til højre: En cardigan.

Fik forældrene til at betale for begge, selvom de nu ikke var særlig dyre.

Og så fandt jeg også lige en gammel PS1. Så gammel at controlleren ikke har de der små sjove styrings-runde-ting-som-jeg-aldrig-kan-huske-hvad-hedder ;)
Der er ikke ledninger med, men har vidst nogle ekstra herhjemme. Fik den også for 150,- og den skulle vidst gerne virke. Ellers får jeg pengene tilbage.
Men sagen er den at om ca. 4 måneder regner min søster med at flytte ud. Og hun mener at den PS1 vi allerede har er hendes. Hun bruger den aldrig har indtil videre kun spiller ét ud af de 50 spil vi har.
Så tænkte at det kunne være smart nok hvis vi så bare havde en hver (: -Skulle så selv betale for den her.



Min mor købte så også et eksemplar af "Kvinde kend din krop" til både mig og min søster, da bogen skulle være ret så god.
Den er skrevet af kvinder, til kvinder. Var MEGET populær i 70'erne og er ved at blive ret in igen, da der står alt om kvinders sind og krop i den.





Vi smuttede så hen i en anden genbrugsbutik hvor at jeg fandt disse:


 Til venstre: En vest og et par shorts.

Til højre: To trøjer

Nederst til højre: En jakke og en cardigan.



Igen, alt betalt af de to gamle.

Ja det er vildt nedern at rende rundt ude i byen med ens forældre, men tro mig, nogle gange kan det virkelig betale sig: man får et ordenligt måltid mad som man ikke selv skal betale for + nyt tøj på DERES regning.

-Jeg beklager mig ikke!

Vi kom så forbi et eller andet center. Lidt ligesom Bruuns Galleri, bare mindre, mere stille og knapt så sejt.
Det skal lige siges: Jeg handler stortset ALDRIG Quintess. Får godt nok irriterende SMS fra dem fra dengang jeg var lidt semi-poppet, men deres priser er jo forfærdelige. Men vi kom så forbi en Quintess der var ved at lukke. Altså ikke sådan ved at lukke fordi at det var sent på dagen(hvilket det heller ikke var, kl. var 13 eller noget.), men lukke fordi at de ikke fik kunder nok. Så alt var sat vildt meget ned i pris. Så hvis I bor i Horsens og mangler nyt tøj, så tag hen forbi Quintess!

Her købte vi så dette:

 For laaang tid siden syntes jeg at de der "High School/Jock-jakker" var mega fede, men nu er de bare sådan O.K.
Men de har var altså sat ned til 99,- stykket, hvilket var lidt svært at sige nej til, for de er bare SÅ bløde! Og hold da helt op hvor er de bare varme!
Hvorfor har jeg ikke købt sådan nogle noget før?

Købte også to sæt bukser. Et par i sådan en rød-brun farve og et par sorte med mønster. De kostede vidst også omkring de 100 eller noget. Og så sidder de bare fantastisk!

Endnu en gang betalte forældrene.

Vi købte også nogle af deres bøjler og to udstillings-hoveder. De lukker jo, så de skal også af med møbler mm.
Bøjlerne er smarte fordi at der er det der gummi på, så tøjet falder ikke af. Så dem bruger vi nu til overtøj, da vinterjakkerne er meget glatte indeni.
De to pap-hoveder står nede i mine forældres soveværelse fordi at min mor engang havde en da jeg var lille, men hun gav den væk fordi at hun ikke brugte den. Hun har fortrudt det lige siden.
Gad nu godt selv at have dem, så har fået førsteretten til dem (ellers snupper min søster dem jo!) og har fået lov til at låne dem hvis jeg skal klippe en paryk til e.l.

Hvilket minder mig om at jeg faktisk SKAL klippe en paryk til. Har en kort blond paryk til at Draco Malfoy cosplay som virkelig ser forfærdelig ud!

Vi kom også forbi Trend Accesories hvor at der var udsalg på sko. To for éns pris. Så min mor fik et par nye sko og det samme gjorde jeg. Kvaliteten er nu ikke super, men de er virkelig fede!



Som jeg skrev i mit tidligere indlæg har jeg ryddet op i mit skab. Er endnu ikke færdig, men her er da lidt billeder af det:


Til venstre: Tvist(Min ene kat.) der syntes at det tomme skab er hyggeligt at sidde i.

Til højre: Mit skab. Er næææsten færdig. skal bare lige flytte rundt på lidt forskellige ting og ligge nogle leggins mm. ind og så burde det være færdigt (: Beklager at billedet er lidt mørkt.

torsdag den 13. februar 2014

Alt skal ryddes op og laves om!

Som nogen af jer måske ved har jeg rigtig længe planlagt at lave HELT om på mit værelse!
Har taget det i små "etaper", da det er et rimelig stort projekt!
Alt skal jo ryddes op i, sorteres med hvilket man vil beholde eller smide væk, planlægge opstillingen af mine møbler, finde ud af hvor mange penge jeg har til evt. at købe nye møbler osv. osv.

Har allerede ryddet ud i skuffer og skabe der er hist og her på mit værelse. Har også taget en del plakater ned, og fundet ud af hvilke plakater og billeder der skal op hvor.
Har samlet alle mine nips-ting mm. ned i kasse så at det er nemmere at flytte rundt.
Har målt de forskellige møbler op, for at finde ud af hvor der er plads til hvad, og så at det stadig er praktisk angående stikkontakter!
Alt sådan noget, I ved.

Lige nu er jeg i gang med at rydde ud i og forny mit skab!
Har fået en del nyt tøj over længere tid (Har også købt noget i dag, som jeg regner med at lave et indlæg om hurtigst muligt.) som der så bare ikke lige er plads til i mit skab. Har heller ikke en kommode eller nogle skuffer til tøj, og mit skab er helt vildt småt. Og når jeg siger småt, mener jeg virkelig, VIRKELIG småt. Faktisk er 1/4 af mit skab brugt til sådan en af de der el-skabe-ting-ting. Det er nok også pænt unfair, da min søster har godt og vel 4 gange så meget skabsplads som jeg har. Hun bruger det ikke engang.
Til gengæld er hendes værelse så også en smule mindre.

Apropos min søster:
Hun regner med at flytte ud til sommer, hvilket bliver liiidt underligt, da vi jo har boet under samme tag i ca. 17½ år. Men hendes værelse bliver nok til et kontor til min mor, hvor at jeg så får lov til at udnytte skabspladsen til tøj og skrammel. YES!.... Har også overvejet at spørge mine forældre om jeg må rive bagsiden af mit skab ned, så at der er en åbning in til værelset. Hvor cool ville det ikke lige være at have et real life Narnia?.... Eller sådan næsten Narnia da.

Nå, men tilbage til tøj-snakken!
Har så allerede fyldt en hel sort sæk op med tøj der skal ud. Og er kun halvvejs!
Så der skal da nok blive lidt mere plads snarest.

Som I kan se har jeg også om dekoreret bloggen. Og min tumblr.
Grunden til det er for det første at jeg ville prøve noget nyt, og for det andet er jeg gået helt ned med stress nu. Så tænkte at hvis jeg ryttede lidt op i mine ting, kunne jeg måske på den måde få lidt mere styr på mit liv og kunne slappe mere af på den måde. Det virker ikke just. Men det er da meget hyggeligt.
Angående stress, så har jeg faktisk haft stress i over et halvt år. Det kom lige før eksamenerne i 9.klasse. Det var nok også derfor at jeg fik så dårlige karakterer som jeg nu gjorde.
Sommerferien gik så OK, så længe at jeg ikke gjorde det store og sov en del.
Da jeg så kom på gym gik det hurtigt ned ad bakke igen!
Altså, jeg har det jo fint på gymnasiet, har jo venner og det hele. Og fagene er også fine nok. Det er heller ikke fordi at jeg ikke kan finde ud af det vi laver i skolen. Har bare stress.
Så var til lægen med det for noget tid siden, fordi at jeg brød helt sammen få dage før pga. afleveringer. Så har jo også fået det afgjort af en læge at det er stress.
Har så bestilt en tid på mandag hos studievejlederen for at finde ud af hvad der skal gøres ved det, for kan jo ikke så nemt bare tage to uger fri fra skole og blive rask. Ja, vinterferien har hjulpet, men har stadig været stresset og presset i min ferie, så er langt fra rask endnu!
Nå, nok om det.

Men alt i alt, har jeg bare en del der skal ryddes op og laves om.