søndag den 19. oktober 2014

Lolitadukke på film

Samtidig med at vi(grundholdet på Potemkin) gik i gang med "60 hours short film challange" startede "Aarhus short film challange" jo også. Det er ikke en ligeså stor konkurrence, men stadig ret fed.

Alle gruppe fik uddelt et fælles dogme og fik hver især et andet dogme.
Det fælles dogme blev "promises" og vores(os fra grundholdet som stillede op) blev "distortion".

Vi havde præcis en uge til at få alt lavet og få afleveret.

Til højre er der et billede af hvor at to af os(mig som kørte "shotgun" og pigen på bagsædet) fik lov til at klemme os ind i fotografens bil. Det skal lige siges at bilen var unormalt proppet, men så små som vi nu var, kunne det faktisk godt lade sig at gøre! Vi kunne dog ikke bevæge os særligt meget...

Vi skulle nemlig ud og købe et tæppe i IKEA, da alle tæpperne i genbrugsbutikkerne kostede 400+ hvilket ikke rigtig passede os så godt. Inde i IKEA fik vi så fat på et fint tæppe til en fin pris. Til gengæld var vi så også forsinkede. Og vi havde jo alt udstyret i bilen, så resten af gruppen kunne ikke begynde på at sætte noget som lys op, mens at de nu skulle vente.

 Det var en lidt... speciel oplevelse at skulle lave den her film, men det lykkedes os nu at tage den nogenlunde seriøs.

Locationen var meget lille, så det var svært at få plads til alt og alle.

Om aftenen lavede hende som lånte hendes hus ud, lidt mad til os, hvilket var vildt fedt!(Det var virkelig dejligt at skulle slippe for at betale for mad til crewet.)

Til venstre er der et billede af en rigtig skøn kat som boede i huset, og til højre er der et billede af mig som ikke kan tage noget seriøst på snapchat.

 Nederst er filmen så, håber virkelig at den virker! Den er ikke præcis som vi ville have at den skulle være, da vores plan var at i starten skulle der være en masse nærbilleder af objekter, med en voiceover af hovedpersonen som fortæller om hvor meget han holder af alle hans objekter, og at de er hans venner. Men vores skuespiller smuttede til Bornholm, nåede vi aldrig at få lavet en voiceover.


Beklager lige den dårlige kvalitet, blev nød til at hente videoen ned fra FaceBook...

Hagekors på Sunset

For ca. en uge siden var jeg et smut på Sunset i Aarhus med en ven, fordi at hun fandt ud af at man kunne får en stor menu, for en mellem menus pris v.h.a. studierabat.

Vi kiggede så lidt på vores sodavandsbeholdere, og opdagede så et lille mærke som lige mindede lidt for meget om et hagekors.

Jeg blev lige noget nysgerrig, og skrev så til Sunsets FaceBook side, bare for at blive lidt klogere.



Takket være Sunset Boulevard på FaceBook ved jeg nu med sikkerhed at det ikke er et hagekors som er på ens sodavand!



Bagefter tog vi så i Biocity og så "Let's be cops". Personligt brød jeg mig ikke om den, men hvis man syntes at en typisk "action-hollywood-film" er sjov, så rammer den vidst lige plet.

tirsdag den 7. oktober 2014

Tre kortfilm

Har ikke fået skrevet i lang tid, da jeg faktisk slet ikke har haft tiden til det. 
Har knapt nok været hjemme. Helt ærligt, så har jeg heller ikke haft en eneste fridag i flere uger, og får først weekend(hvor at jeg ikke skal lave projekt) om en halv til en hel måned!

Ser I, fra omkring d. 24. september til d. 3. oktober lavede vi vores andet projekt (kortfilm). Eller, for nogen var det deres tredje, og for andre deres anden. Dem som går på Potemkin via. dagshøjskole skulle jo ikke på hyttetur med produktionsskoleeleverne, så de lavede en kortfilm i stedet.

I fredags kl. 21 fik vi så vores dogmer til "60 hours short film challenge", og filmen skulle sendes ind senest kl. 9 mandag morgen. Stress stress stress...

Fra i fredags kl. 18 til på fredag(ved midnat tror jeg?) er der nogen fra Potemkin som har stillet op til "Aarhus short film challenge", som vi skal lave i vores fritid. Da alle lige har lavet en film i weekenden er vi lidt meget bagefter, og kan først filme i morgen! (endnu mere stress stress stress!)

Fra i morgen og så til d. 27. oktober er der Ønske projekt, hvor at jeg laver en lille dokumentar.

Anyway, har lige et par links til de projekter vi har lavet (bortset fra dem vi lavede til hytteturene), kan anbefale at se dem i HD, stor skærm og med god lyd!

Første projekt:
Voksensnak
^Er dybt utilfreds med den her. Mere er der ikke rigtig at sige.

Andet projekt:
Tradutan
^(linket driller måske lidt, da det er via. facebook). Vi fik to dogmer: Alt skulle være på volapyk(men vi måtte godt have én dansk replik), og "book-end"(filmen skulle starte og slutte med samme billede/indstilling.) Er faktisk næsten ok tilfreds med den, vi havde godt nok en del problemer med at skuespilleren som spiller offeret ikke rigtig egner sig til replikker, og havde meget svært ved at holde fokus på instruktionen, men det var hans første optræden i en kortfilm, så han var ikke rigtig vant til hvordan alting skulle foregå. Vi var på sæt i ca. 12 timer med få pauser til at komme op og se sollyset, så det var en hård og produktiv dag!

60 hours short film challenge:
Signed
^Dogmerne står i starten af filmen. Det er meningen at den skal være lidt "artsy", også selvom at vi er sikre på at dommerne ikke rigtig bryder sig om kunst film. Men vi havde lyst til at lave noget lidt abstrakt og sig "fuck dig" til kontinuitet og linjebrud, og så bare lave en masse fede billeder. Står godt nok som "Co-photographer", men faktisk var jeg den der filmede mest. Har filmet alle de indstillinger hvor at man ser skuespilleren(bortset fra i scene 1 hvor at man ser "point of view" af at hun vifter med benene, i scene 1 hvor at hun holder uret for første gang og til sidst hvor at der er tre indstillinger af at hun har en maske og spiser et æble.), har så også lavet indstillingen af kraniet m. rosen som ligger under et træ. Var dog (heldigvis) ikke den som colourgradede! Det skal også liges siges at en af dommerne er ham som har klippet begge "Kick-Ass" film og "X-Men First Class"!