fredag den 19. september 2014

Long time, no see

Har haft meget at se til siden sidst, så har ikke haft den store mulighed for at skrive herinde.
Ved godt at det eneste jeg for tiden har tid til at skrive herinde, er et indlæg i ny og næ med en masse små opdateringer, hvilket der altså ikke er så meget at gøre ved. Men kan da forsøge at tage mig lidt sammen til det her på et tidspunkt... -Hvilket så ikke bliver lige nu!

Potemkin/Aarhus Produktionsskole-opdatering:
Vores første projekt(kortfilmen) blev jo færdig for at godt stykke tid siden. Det gik meget godt det hele, men den anden dag hvor at vi skulle filme, ringede vores børne-skuespillers mor til os, blot en halv time før at hun skulle møde, og fortalte at hun var bakket ud. Øv. Så vi måtte skynde os at finde på en nødløsning, da vi kun havde få timer til at filme resten i. Det endte faktisk overraskende godt ud! Specielt i forhold til at vi ikke havde muligheden for at lave historien for meget om.
Kortfilmen bliver nok lagt op på Potemkin Films hjemmeside en dag, og går under titlen: "Voksensnak". (OBS: det var ikke mit valg at den skulle være sort-hvid)
Vi har så også skulle være på en lille hyttetur med Aarhus Produktionsskole ude på et sted kaldt Sletten.
 Selvfølgelig kun for de elever fra Potemkin, som går der via AAPS.
Det var rimelig akavet og træls første dag, men dag #2 gik alt bare så meget bedre, og efter aftensmaden holdte vi en lille fest, som faktisk var meget hyggeligt.
Kom hjem derfra ca. kl. 12 i dag, og har bare slappet af siden da.
Det skal også lige siges at vi(Potemkin) havde haft en ordenligt masse kameraer med til at filme turen(et eller andet skulle vi jo lave), så her over weekenden er der en frivillig klipper fra holdet som sidder og hygger sig med at lave en lille hytteturs-film ud af alle de sjove og ikke mindst kiksede klip fra turen!

ADD-opdatering:
Var sammen med min mor henne hos en sygeplejerske, for at snakke om medicin. Alt gik fint og vi fik snakket om at jeg nok bør starte efter at jeg har fået styr på om jeg skal på nyt astmamedicin eller ej, da jeg skal have fred fra alt andet medicin til at fokusere på hvilke bivirkninger nyt astmamedicin kunne give mig.
Da begge mine onkler så har fået pacemaker, mente sygeplejersken også at jeg burde få foretaget en EKG-test(få testet mit hjerte). Du ved, bare for at være på den sikre side.
Tog hen for at få lavet en EKG-test i mandags, og var ved at tisse i bukserne af skræk! Har virkelig den værste selvtillid nogensinde! De der små "klistermærker" skulle jo sidder over alt. Det endte med at de både var på mine arme, ben og hele vejen rundt om mit bryst - eller nærmere - mit bryst! Det var jeg ikke just begejstret for. Men det skulle jo klares. 
Da min mor kom hjem fra arbejde i dag, fortalte hun så at hun var blevet ringet op af en læge/sygeplejerske og mit hjerte er som det skal være. Så alt er heldigvis godt! :)

En lille hyggelig/sjov opdatering:
Jeg har over de seneste par måneder fået min mor til at se en masse forskellige Marvel film(i rækkefølge selvfølgelig), og i dag så vi så "Thor The Dark World". Hun var lidt skuffet over at Chris Hemsworth ikke var helt nøgen i hans topløse scene, og så mente hun at Thor kunne være en dygtig smed eller have et nedlægnings firma pga. sin hammer. Alt i alt kunnne hun godt lide filmen.

tirsdag den 2. september 2014

Tre små opdateringer

"Doctor Who"-screening-opdatering:
Som lovet, så er der nogen billeder fra "Doctor Who - Deep Breath" screeningen i Cinemaxx.






















Der er selvfølgelig flere billeder, som man kan finde på Cinemaxx Aarhus' FaceBook-side.
De billeder som min ven tog kan jeg endnu ikke få lagt ud, da hendes commi stadig er til reperation. Beklager.

ADD-opdatering:
Min mor har fået sådan et ADD-flip, og har skaffet unaturligt mange foldere, meldt mig ind i ADHD-Fonden og diverse FaceBook-grupper for ADD. Hun har også foreslået at jeg kan være med i sådan en gruppe, hvor at man mødes en gang om ugen, og snakker om hvordan det går.
Personligt syntes jeg at hun går for meget op i det.

Potemkin projekt-opdatering:
Vi har arbejdet en del på at få tingene til at køre, men eftersom at vejret skifter er alle syge hele tiden. Er faktisk selv syg, men det er jo pænt vigtigt at man er der, så det ville være meget dumt at bakke ud.
Som nogen måske ved, havde jeg sat manuskriptforfatter som mit #1 ønske, da jeg hellere vil observere her første gang. Så er blevet manuskriptforfatter og scenograf, da man jo sagtens kan være begge dele.
Manus er færdigt og skuespillerne + location er fundet, så i morgen (evt. også torsdag) skal der filmes, hvorefter at der bliver klippet og redigeret fredag.
Krydser fingrer for at det går godt!